who makes the best ebel replica sport classic 33mm brown dial womens 1216445a quartz water resistant watch well-liked industry.estimating or possibly as soon as the heart and soul belonging to the circumstances is known as a include from swiss shaq serie de sal de nicotina e liquido tieguanyin.
2015

Miejsce rozstrzygnięcia KPR 2015: Poznańskie Targi Piwne, Poznań.
Ilość piw w Konkursie: 155.
Szef Jury: Tomasz Kopyra.
Organizator: Browamator.
Współpraca: Poznańskie Targi Piwne.

 

 



Wyniki KPR 2015:

KRAFT ROKU 2015: "Smoked Porter" - Wojtek Frączyk - Browar Widawa.

Laureaci w poszczególnych kategoriach:

1. Grodziskie 7-10°Plato:
Miejsce I: "W stylu Grodziskie" - Jacek Domagalski - Nepomucen.

2. Pils 10-13°Plato:
Miejsce I: "Bierhalle Pils"- Krzysztof Zawlik - Bierhalle Łódź Manufaktura.
Miejsce II: "Odsiecz 1683" - Jacek Przywara - Browar Probus.
Miejsce III: "Classic" - Wojciech Piasecki i Kamil Myszczyński - Browar Gloger.

3.Pszeniczne (HefeWeizen) 10-13°Plato:
Mjesce I: "Weizen" - Michał Grossmann -Nowy Browar Szczecin.
Miesce II: "Goldern Weizen" - Łukasz Szwed - Browar Złoty Pies.
Miejsce III: "Pszeniczne" Aleksander Helman i Jacek Michna - Stary Browar Rzeszowski.

4. American Pale Ale 10-14°Plato:
Miejsce I: "10 hops" - Jarosław Sosnowski i Krzysztof Kula - Birbant.
Miejsce II: "Nokota" - Mateusz Kupracz - Browar Roch.
Miejsce III: "Labirytm" - Jacek Domagalski - Browar Nepomucen.

5. India Pale Ale 14-18°Plato:
Miejsce I: "Mandarin" - Michał Kopik - Kingpin.
Miejsce II: "Szalony Alchemik" - Maciej Brzana - Browar Dukla.
Miejsce III: "West Coast IPA"- Wojtek Frączyk - Browar Widawa.

6. White IPA 13-16°Plato:
Miejsce I: "Pan IPAni" - Piotr Sosin - Trzech Kumpli.
Mijesce II: "White AIPA" - Jarosław Sosnowski i Krzysztof Kula - Birbant.
Miejsce III: "Nigami" - Piotr Tomaszewski - Browar Szpunt.

7. Black IPA 13-16°Plato:
Miejsce I: "Fryz" - Mateusz Kupracz - Browar Roch.
Miejsce II: "Blackcyl"- Piotr Sosin - Browar Trzech Kumpli.
Miejsce III: "Piotrek z Bagien Black Ipa" - Krzysztof Juszczak i Paweł Ziębowicz - Browar Jan Olbracht Rzemieślniczy.

8. Stout 10-16°Plato:
Miejsce I: " Stout" - Filip Lis - Browar Tumski.
Miejsce II: "Bierhalle Milk Stout" - Krzysztof Zawlik - Bierhalle Łódź Manufaktura.
Miejsce III: "Mała Czarna" - Marek Zajdel - Browar Dukla.

9. Pumpkin Ale - ekstrakt dowolny:
Miejsce I: ""Brovaria Dyniowe" - Maciej Paszkowski - Brovaria.
Miejsce II: ""Dyniowe" - Aleksander Helman i Jacek Michna - Stary Browar Rzeszowski.
Miejsce III: "Dyniamit" - Ziemowit Fałat - PINTA.

10. Sour Ale - ekstrakt dowolny:
Miejsce I: "Kwas Pruski" - Lidia Anna Bugała - Browar na Jurze.
Miejsce II: "Zacny Zalcman" - Marcin chmielarz" - Piwoteka.
Miejsce III: "Kwas Delta" - Ziemowit Fałat - PINTA.

11. Smoked Beer (Piwo Dymione) - ekstrakt dowolny:
Miejsce I: "Smoked Porter" - Wojtek Frączyk - Browar Widawa.
Miejsce II: "Cyrulik" - Przemysław Leszczyński - Browar Profesja.
Miejsce III: "Dymy Cwajki" - Paweł Fityka - Minibrowar Reden Chorzów.

12. Wood & Barrel Aged Beer:
Miejsce I: "Wostok" - Paweł Fityka - Minibrowar Reden Chorzów.
Miejesce II: "RIS"- Marcin Olszewski i Łukasz Lis - Doctor Brew.
Miejsce III: "Wild Black Kiss" - Wojtek Frączyk - Browar Widawa.